Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

FIX Dark: νέα μπίρα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Εκτύπωση E-mail


fix_dark_logo Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία που ως γνωστό παράγει εδώ και δύο χρόνια τη FIX Hellas, κέρδισε τις εντυπώσεις στην φετινή 7η HO.RE.CA., με τη νέα της πρόταση, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους επαγγελματίες της εστίασης και το κοινό, τη FIX Dark. Η FIX Dark, απέσπασε ευμενή σχόλια από τους επαγγελματίες της εστίασης μα και τους απλούς καταναλωτές που είχαν την ευκαιρία να την δοκιμάσουν.
Η FIX Dark είναι το ολοκαίνουριο σήμα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, που αλλάζει τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς ως προς τις εναλλακτικές επιλογές της μαύρης μπίρας.
Αποτελεί μια limited edition πρόταση, καθώς θα παράγεται μόνον μέχρι 10.000 εκατόλιτρα ετησίως και θα εμφιαλώνεται αποκλειστικά στη γνωστή παραδοσιακή φιάλη FIX, των 0,33 lt.
Με όχημά της την ιστορικότητα και τις αξίες του brand της FIX Hellas, η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση, παρουσιάζοντας σε όλους τους καταναλωτές μια ξεχωριστή και καλά φυλαγμένη συνταγή, που συνδέεται με τον θεσμό της ΔΕΘ, πριν πολλά χρόνια. Με την εποχή που, επί δεκαετίες, οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης ανυπομονούσαν να απολαύσουν μια παγωμένη «μαύρη» μπίρα, στο περίπτερο της Φιξ.

Πηγή: www.all4beer.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου