Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΦΙΞ!





Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ιστορικό σήμα της Fix Hellas από την ημέρα της μεγάλης «άΦΙΞης», η διοίκηση και τα στελέχη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θέλησαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους για την επιτυχημένη και αποδοτική συνεργασία.
Για τους επαγγελματίες από το χώρο του χονδρεμπορίου, του λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, που συνέβαλαν καταλυτικά στη θετική πορεία της Fix Hellas τη χρονιά που πέρασε, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ήταν όλοι τους προσκεκλημένοι σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, σε μια θεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια τη Fix Hellas. Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ιστορική αναδρομή της αγαπημένης ελληνικής μπύρας, με αφετηρία το 1830, αναβιώνοντας παράλληλα τις διαχρονικές αξίες που κουβαλά και που παραμένουν αναλλοίωτες μέχρι και σήμερα.
Όλοι μαζί, οι εκπρόσωποι της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και οι συνεργάτες τους, θυμήθηκαν τη μακρόχρονη ιστορία, αναπόλησαν αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος, αλλά κυρίως δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, στη νέα σελίδα της ιστορίας της Fix Hellas.
Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε 11-14 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Ολυμπιακή Ζυθοποιία, όπου η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικά το παρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και εμφιαλώνει τη Fix Hellas και τη βιολογική μπύρα B29 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στη Ριτσώνα Ευβοίας. Με την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης επέκτασης του εργοστασίου της, που θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2011, η εταιρεία θα επιτύχει σημαντική αύξηση της παραγωγικής διαδικασίας, με στόχο να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της.

πηγή: http://www.beer.gr/news/556-fixyear 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου